Nyhetsbrev #5

Publicerad tisdag 11 dec 2018, 10:46

Hej igen alla grannar!

Vilken fantastisk höst vi har haft, och fortfarande har! Nu när vi går mot mörkare tider kan vi inte nog påminna om prata med era närmsta grannar om ni ska vara bortresta! Det bästa vi kan göra är att hålla koll åt varandra.

Återigen är det dags att ta på slitstarka kläder, och gå ut och städa upp våra gemensamma ytor tillsammans med grannarna. Lördagen 10 november är det som gäller, och vi samlas som vanligt kl 10.00 vid respektive gata. Gaturåden leder arbetet och vi håller tummarna för bra väderförutsättningar. En separat inbjudan kommer även att komma till respektive gaturåd för en gemensam träff i Storstugan onsdagen den 31/10 för genomgång av arbetet inför Städdagen.

Trädgårdsavfall skall läggas högst upp i pulkabacken vid storstugan. Det är även tillåtet att lämna brännbart trädgårdsavfall på ängen vid fotbollsplanen. Ris och större grenar kan slängas senast dagen innan städdagen. Större träd och rotklumpar lämnas på Bråta ÅVC istället.

Tänk på att våra städdagar är obligatoriska! Kan du inte vara med just denna lördag så kontakta ditt gaturåd för att få alternativa uppgifter. Afterwork blir som vanligt, start kl 17:30 i Storstugan. Tänk på att ta med kontanter att betala med!

När det gäller våra parkeringsplatser så påminner vi gärna om att det först och främst är rutan precis framför er garageport som ni ska nyttja om ni har fler än en bil eller väljer att inte ställa bilen i garaget. Detta, och mycket annat, står att läsa i våra ordningsregler på http://radaportar.se/stadgar-ordningsregler/

Vi vill även påminna om att det är absolut förbjudet att tvätta sin bil på området. Risken är stor att det smutsiga tvättvattnet rinner orenat rakt ut i vårt område, våra vattendrag och sjöar via dagvattenbrunnen. Tvätta din bil i en gör-det-själv-anläggning eller i en automatisk biltvätt istället.

Njut av det fortsatt fina höstvädret så hoppas jag att vi ses, laddade till tänderna på städdagen den 10/11????

Hälsningar, Styrelsen

Råda Portars Samfällighet

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.